Gladheidsbestrijding

Gladheid kan ontstaan op verschillende manieren bijvoorbeeld door;  sneeuwval, ijzel, opvriezing en bevriezing. Om de verkeersveiligheid te waarborgen is het van belang dat gladheidbestrijding op wegen en fietspaden op het juiste tijdstip en op de juiste manier wordt uitgevoerd. Ook de bereikbaarheid van bedrijven en openbare gelegenheden is van groot belang voor de maatschappij.

In het winterseizoen, wanneer de temperatuur laag is en veel buitenwerkzaamheden geen doorgang kunnen vinden, zet Van Kempen loonwerk en grondverzet BV zich in voor het sneeuw- en ijsvrij maken van onder andere de fietspaden binnen de gemeente Beuningen.  Tevens bestrijden wij de gladheid op verschillende bedrijventerreinen, in opdracht van aannemers of in eigen beheer.  Ons personeel is tenminste VCA basis gecertificeerd en het bedrijf zelf is VCA** en ISO 9001 gecertificeerd.

Door het weer nauwlettend in de gaten te houden kunnen wij ervoor zorgen dat wij op tijd ter plaatse zijn om gevaarlijke situaties te voorkomen. Elk bedrijventerrein vraagt om een andere werkwijze, bij de aanschaf van onze machines hebben wij hier dan ook rekening mee gehouden. Sneeuwschuiven en zoutstrooiers hebben wij in verschillende soorten en maten.

Onderstaand vindt u ons aanbod aan materiaal voor gladheidsbestrijding.

Tractor + sneeuwschuif en zoutstrooier 4m

Tractor + sneeuwschuif en zoutstrooier 8m

Shovel + sneeuwschuif  2,75m

Shovel + sneeuwschuif 3m

Tractor + sneeuwschuif 2,5m